English

Розширюємо горизонти: ОБДЖЕКТ КОНТРОЛ і OTP Leasing стали партнерами

Object Control

31.07.2024

92

Нещодавно OTP Leasing, потужна лізингова компанія, яка входить до складу європейської фінансової групи OTP Group, почала використовувати програмний продукт Object Control для забезпечення процедури моніторингу переданого у лізинг легкового і вантажного автотранспорту, сільськогосподарської техніки, вагонів та іншого обладнання.

Відтепер клієнти OTP Leasing можуть скористатися зручним фінтех продуктом Object Control, призначеним для ефективної взаємодії з фінансовою установою, для забезпечення процедури дистанційного огляду майна, взятого у лізинг, з можливістю генерування та підписання всіх необхідних документів безпосередньо у системі Object Control.

Можливість зробити це у будь-який час і будь-де в Україні чи за її межами без необхідності відвідувати офіс лізингової компанії неабияк полегшує життя як працівникам лізингодавця, так і лізингоодержувачам.

Оцифровування основних бізнес-процесів лізингової компанії дозволяє підвищити якість обслуговування клієнтів.

Впровадження дистанційних сервісів високо цінувалося і у мирний час, проте можливість мати постійну зручну взаємодію між клієнтами та фінансовою установою у воюючій країні взагалі важко переоцінити.

А компанія ОБДЖЕКТ КОНТРОЛ продовжує адаптувати софт під потреби фінансового ринку та розширювати партнерську мережу.

Довідково:
Заснована в червні 2008 року OTP Leasing – єдина лізингова компанія на українському ринку, що належить міжнародній банківській групі, акції якої котируються на Лондонській фондовій біржі.
OTP Leasing пропонує фінансовий та оперативний лізинг таких активів, як сільськогосподарська техніка, транспортні засоби, будівельне обладнання, вагони, човни та інше обладнання.
Портфель компанії становить 14 млрд. грн.