Політика конфіденційності

ТОВ «ОБДЖЕКТ КОНТРОЛ», OBJECT CONTROL LLC, юридична особа, створена за законодавствам України, ідентифікаційний код 40164674 (далі — OBJECT CONTROL) дотримується принципів конфіденційності й недоторканості інформації, отриманої від клієнтів та користувачів OBJECT CONTROL в межах надання послуг та використання програмних продуктів.

 

OBJECT CONTROL гарантує збереження інформації з обмеженим доступом та захист персональних даних користувачів програмних продуктів OBJECT CONTROL (далі – Користувачі), у тому числі при використанні офіційного сайту OBJECT CONTROL, мобільних застосунків, прикладних програмних інтерфейсів та застосувань, платежів та переказів за платіжними системами тощо (далі – Послуги).

 

Політика конфіденційності (далі – Політика) націлена на публічне інформування Користувачів про порядок збору (обробки), зберігання, передачі персональних даних та інформації, що надається в межах надання Послуг OBJECT CONTROL.


Використовуючи Послуги OBJECT CONTROL, Користувач погоджується з усіма правилами та умовами Політики.

 

Перед початком використання Послуг просимо ознайомитися з Політикою.

 

Мета обробки персональних даних

 

Метою обробки персональних даних є надання Послуг.

 

Збір персональних даних

 

Персональні дані – відомості чи сукупність відомостей про Користувача, який ідентифікований або може бути конкретно ідентифікований.

 

Неперсоніфікована інформація — інформація, яка не прив’язана до конкретного Користувача Послуг.

 

Персональні дані, які обробляє OBJECT CONTROL, охоплюють контактні дані, які надаються Користувачами при використанні Послуг (прізвище, ім’я, по батькові, номер телефону, адреса електронної пошти тощо); яка використовується для оплати товарів та Послуг OBJECT CONTROL; номери та історію поштових відправлень тощо.

 

Інформація отримується при використанні Користувачем Послуг, у тому числі за допомогою сайту OBJECT CONTROL, мобільних застосунків тощо. Дані передаються Користувачами добровільно з метою забезпечення можливості виконання OBJECT CONTROL зобов’язань за Послугами.

 

Неперсоніфікована інформація використовується виключно для формування статистичних даних та з метою покращення Послуг, у тому числі інформування Користувача про нові Послуги. Зокрема, у разі використання сайту або мобільного застосунку, – версія операційної системи, приблизне місцезнаходження мобільного пристрою у разі самостійного надання згоди Користувачем на використання гео-локації, IP-адреса пристрою, дата та час авторизації, електронний цифровий підпис у мобільному застосунку.

 

Використання інформації

 

Інформація, яку отримує OBJECT CONTROL використовується для:

  • створення облікового запису Користувачем;
  • надання Послуги або функції, яку замовив Користувач;
  • зв’язку з Користувачами з метою інформування про персоналізовані унікальні пропозиції та акції OBJECT CONTROL;
  • оцінки та аналізу ринку, клієнтів, продуктів та сервісів, які надаються OBJECT CONTROL;
  • ефективного клієнтського обслуговування;
  • забезпечення оновлення і технічної підтримки Послуг, у тому числі мобільного застосунку на пристрої Користувача;
  • будь-яких інших цілей в обсязі, достатньому для якісного надання Послуг.

 

Передача інформації третім особам

 

OBJECT CONTROL передає інформацію отриману від Користувачів в межах надання Послуг третім особам з метою належного виконання своїх обов’язків за цими Послугами.
Поширення OBJECT CONTROL персональних даних без згоди Користувача або уповноваженої ним особи дозволяється у випадках, визначених законом, і лише (якщо це необхідно) в інтересах національної безпеки, економічного добробуту та прав людини.

 

Захист конфіденційної інформації та інформації про Користувача

 

Конфіденційна інформація, персональні дані та неперсоніфікована інформація зберігаються на внутрішніх та залучених ресурсах, доступ до яких обмежується згідно з положеннями Політики інформаційної безпеки OBJECT CONTROL.

 

Безпека

 

На веб-ресурсах OBJECT CONTROL вжиті достатні заходи для захисту інформації, проте просимо взяти до уваги, що абсолютно безпечного та безпомилкового шляху передачі даних мережею Інтернет не існує.

 

OBJECT CONTROL не несе відповідальності за функціонування серверів, постачальників послуги доступу до мережі Інтернет, роботу третіх осіб, з вини яких може бути неможливий чи обмежений доступ до сайту, можливий витік інформації з вини третіх осіб, а також за розголошення Користувачем своїх персональних даних, у тому числі даних авторизації на сайті OBJECT CONTROL, у мобільних застосунках, прикладних програмних інтерфейсах та застосуваннях.

 

Інформація, розміщена на веб-ресурсах OBJECT CONTROL, охороняється чинним законодавством, яке регулює право інтелектуальної власності. Тиражування, переклад, запис в архіві, копіювання на інші електронні носії інформації, яка розміщена, заборонена.

 

Права та обов’язки Користувача

 

Користувач має право на отримання інформації про порядок обробки своїх персональних даних, а також інші права, визначені частиною 2 статті 8 Закону України «Про захист персональних даних» від 01.06.2010 № 2297-VI (зі змінами) (далі – Закон), а саме:

  • знати про джерела збирання, місцезнаходження своїх персональних даних, мету їх обробки, місцезнаходження або місце проживання (перебування) володільця чи розпорядника персональних даних або дати відповідне доручення щодо отримання цієї інформації уповноваженим ним особам, крім випадків, встановлених законом;
  • отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема інформацію про третіх осіб, яким передаються його персональні дані;
  • на доступ до своїх персональних даних;
  • отримувати не пізніш як за тридцять календарних днів з дня надходження запиту, крім випадків, передбачених законом, відповідь про те, чи обробляються його персональні дані, а також отримувати зміст таких персональних даних;
  • пред’являти вмотивовану вимогу володільцю персональних даних із запереченням проти обробки своїх персональних даних;
  • пред’являти вмотивовану вимогу щодо зміни або знищення своїх персональних даних будь-яким володільцем та розпорядником персональних даних, якщо ці дані обробляються незаконно чи є недостовірними;
  • на захист своїх персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв’язку з умисним приховуванням, ненаданням чи несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, що є недостовірними чи ганьблять честь, гідність та ділову репутацію фізичної особи;
  • звертатися із скаргами на обробку своїх персональних даних до Уповноваженого або до суду;
  • застосовувати засоби правового захисту в разі порушення законодавства про захист персональних даних;
  • вносити застереження стосовно обмеження права на обробку своїх персональних даних під час надання згоди;
  • відкликати згоду на обробку персональних даних;
  • знати механізм автоматичної обробки персональних даних;
  • на захист від автоматизованого рішення, яке має для нього правові наслідки.

 

Користувач зобов’язаний, зокрема, але не обмежуючись:

 

  • не вчиняти дії, спрямовані на введення інших Користувачів в оману;
  • не надавати в користування свої персональні дані третім особам;
  • не здійснювати збирання, систематизацію, зберігання, обробку або поширення персональної інформації інших Користувачів;
  • не намагатися одержати доступ до персональних даних інших Користувачів будь-яким способом, включаючи, але не обмежуючись, шляхом обману, зловживання довірою, підбору даних аутентифікації та ідентифікації.

 

Якщо Користувач реєструється на офіційному сайті OBJECT CONTROL, у мобільних застосунках, прикладних програмних інтерфейсах та застосуваннях від імені та в інтересах третіх осіб, то надаючи цю згоду, Користувач підтверджує те, що має достатній обсяг повноваження для вчинення таких дій, в тому числі щодо надання від їх імені згоди на обробку персональних даних на викладених вище умовах, як їх представник (батько, мати, опікун, та інші, передбачені чинним законодавством, особи).

 

Згода Користувача

 

Відповідно до Закону, з метою отримання Послуг Користувачі надають згоду на обробку персональних даних за Послугами OBJECT CONTROL.


Реєструючись на офіційному сайті OBJECT CONTROL, у мобільних застосунках, прикладних програмних інтерфейсах та застосуваннях, Користувач шляхом проставлення галочки у графі «Погоджуюсь з Політикою конфіденційності» підтверджує те, що ознайомлений з:

 

  • володільцем персональних даних
  • умовами цієї Політики конфіденційності
  • складом та змістом зібраних персональних даних
  • правами, наданими суб’єктам персональних даних згідно зі ст. 8 Закону України «Про захист персональних даних» від 01.06.2010 № 2297-VI
  • метою обробки персональних даних
  • особами, яким передаються його персональні дані.

 

Додаткова інформація

 

OBJECT CONTROL залишає за собою право змінювати Політику конфіденційності.

 

У випадку виникнення запитань щодо Політики конфіденційності, надсилайте лист на електронну пошту objectcontrol2016@gmail.com.