English

Партнерство ОККО та Обджект Контрол – приклад успішної кооперації вітчизняних багатопрофільного, аграрного та ІТ бізнесів

Object Control

12.10.2024

7

Сучасний економічний світ швидко змінюється, розвивається та мультиплікує позитивний досвід. Щоб досягти найкращих результатів, бізнеси об’єднують можливості, кооперуються, координують зусилля, диджиталізують сервіси та впроваджують інноваційні розробки у власні процеси, роблячи їх зручнішими і доступнішими. Це особливо актуально у складний воєнний період, коли дистанційні сервіси – це не лише зручність, комфорт і швидкість прийняття рішень, а й питання взаємодопомоги та безпеки працівників і клієнтів.
Прикладом ефективного об’єднання потенціалів різнопрофільних бізнесів є співпраця АТ «Концерн Галнафтогаз» (мережа АЗК ОККО) та ТОВ “ОБДЖЕКТ КОНТРОЛ”, які трансформували власні потенціали, адаптувавши їх під потреби агросектору.
ОККО пропонує українському агробізнесу підтримку, фінансування, пальне, міндобрива та природний газ під аграрні розписки, що дозволить сільгоспвиробникам отримувати кошти та необхідні ресурси, поки урожай ще тільки росте. А програмний продукт Object Control використовується для зручного моніторингу посівів агрокультур та забезпечення оперативного обміну документами, що дозволить аграріям фіксувати стан посівів у будь-який зручний час і підписувати цифровим підписом електронні акти огляду або будь-які інші документи, що генеруються у програмі за підсумками огляду.

Співпраця та взаємодопомога бізнесів – основа відновлення та зростання вітчизняної економіки.